Новини
Кримінал

Поліція розшукує невідомого, який тяжко поранив хмельничанина у ботанічному саду (ФОТО, ВІДЕО)

Хмельницькі поліцейські розшукують чоловіка, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляється на сайті обласної поліції.

Зазначається, що події мали місце 2 вересня близько 01.40 години на території ботанічного саду, що по вулиці Інститутській. Тієї ночі до 29-річного потерпілого та його дівчини, які гуляли парком, підійшов невідомий, який поводився досить дивно. 

“Між чоловіками виникла суперечка, в ході якої незнайомець предметом, схожим на ніж, наніс декілька ударів потерпілому, один із яких — у груди — виявився проникаючим із пошкодженням легені”, – розповіли поліцейські.

Після скоєного зловмисник втік з місця події. Наразі працівники поліції працюють над встановлення його особи та місця перебування. Поліцейські склали фоторобот та зняли з камер спостереження відео, на якому видно, як зловмисник переходить дорогу.

На вигляд розшукуваному 30-35 років. Волосся темне, коротке, спереду залисина. Зріст — близько 175 см. Тієї ночі був одягнений у темні штани та кросівки та жовто-чорну смугасту футболку з чорними.

Прохання до всіх, хто впізнав цього чоловіка або має інформацію про його місце перебування — телефонувати за номерами 102 або (80382) 61-80-36 (чергова частина Південно-Західного відділення поліції).

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS