Новини
Бізнес

На що жителі Хмельниччини найбільше витрачались влітку

Побутова техніка, товари для дому та ресторани – ось на що подоляни витратили найбільше грошей впродовж літа. До того ж платили не одразу, а згодом, використовуючи сервіс пільгової розстрочки «Оплата частинами» від ПриватБанку. На Хмельниччині на техніку жителі області витратили понад 10 млн грн, за товари для дому з карток списано 1 мільйон гривень, на ресторани й  кафе – понад 200 тисяч гривень.

Покупка техніки й меблів в «Оплату частинами» – звична річ для клієнтів банку, а ось ресторани в ТОП-3 витрат за сервісом потрапили вперше. Це свідчить про те, що із сервісом зручно не лише робити дороговартісні покупки, а й проводити дозвілля, – розповідає керівник напрямку «Оплата частинами» Південно-Західного РУ ПриватБанку Володимир Кирилюк.

На Хмельниччині серед торговельних мереж, які завдяки партнерським відносинам з ПриватБанком за сервісом отримали найбільше задоволених покупців, переможцями стали «АЛЛО», «Фокстрот», Comfy.

За даними ПриватБанку, впродовж цього літа українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 2 млрд грн.

Нагадаємо, «Оплата частинами» – сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів – довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно.

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS