Новини
Новини ОТГ

Представники тергромад з різних областей України вивчали досвід Чемеровецької ОТГ

У рамках проекту «Децентралізація на практиці 2 – вчимося один від одного»  вчора Чемеровецьку селищну раду відвідала делегація представників об’єднаних  територіальних  громад  Запорізької, Черкаської та Чернівецької областей.  Метою зустрічі був обмін досвідом, налагодження співпраці та ознайомлення з досягненнями у сфері соціально-економічного й  культурного розвитку території ОТГ.

Селищний голова Олександр Собань  ознайомив гостей з історією становлення Чемеровецької ОТГ, результатами реалізації програм розвитку, міжнародних проектів та співпраці  селищної ради з інвесторами.

Начальники відділів апарату селищної ради та її виконавчих органів поділилися з присутніми досвідом  напрацювань та здобутків громади.

Також гості отримали можливість ознайомитися із матеріально-технічною базою та особливостями роботи Центру надання адміністративних послуг селищної ради, Чемеровецького НВК №1 ЗОШ  I-III ступенів, ліцей та МНВК і Чемеровецької дитячо-юнацької спортивної школи. Продуктивне спілкування завершила  прогулянка селищним сквером.

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS