Новини
Події

У Хмельницькій області впроваджується новий мобільний додаток

За його допомогою можна швидко викликати поліцію з мобільного. Для цього достатньо просто завантажити додаток собі на смартфон і в разі реальної загрози натиснути кнопку SOS. Крім того, громадяни зможуть додавати до повідомлень фото з місця події, які миттєво потраплятимуть на розгляд правоохоронців.

Додаток є безкоштовним. Для роботи з «My Pol» потрібно його завантажити, потім реєструватись —  ввести ім’я, прізвище та по батькові, номер мобільного телефону і електронну адресу.
Якщо ви потрапите в якусь надзвичайну ситуацію або станете свідком правопорушення, вам достатньо просто натиснути кнопку «SOS» на смартфоні. Повідомлення оминає операторів лінії «102» і одразу потрапляє до диспетчера, який безпосередньо направляє наряди поліції. Таким чином не знадобиться розповідати де ви і хто ви, бо додаток автоматично підтягує ваші дані й геолокацію. У разі, якщо, вас кудись переміщують, протягом 10 хвилин додаток відстежуватиме ваше місце перебування.

Також користувачі додатку зможуть отримувати найсвіжіші новини від поліції, повідомлення про перекриття руху, розшук людей, адреси та телефони відділків поліції тощо. Зі свого боку громадяни матимуть можливість не тільки повідомляти про правопорушення, а й підвантажувати фотоматеріали.

Проте поліція  застерігає: якщо двічі буде введена неправдива інформація, додаток вас заблокує.

Хмельниччина стала 12 областю, де він впроваджується. Керівники проекту кажуть, що до кінця року «My Pol» покриє всю країну.

Детальніше про роботу додатка «My Pol» можна дізнатися тут: https://cutt.ly/6wlXVpv

Посилання для завантаження додатка:
– Андроід – http://bit.ly/MyPolAndroidKhm
– iOS – http://bit.ly/MyPolAppleKhm

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS