Новини
ДТП

Наслідки ДТП на Хмельниччині: одна людина загинула, двоє – травмовано

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 20 вересня, у Хмельницькому та Славутському районах, а також в обласному центрі.

Так, близько 08:15 на вул. Проскурівського Підпілля 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Опель Вектра», допустив наїзд на 12-річного пішохода, який внаслідок ДТП отримав перелом ноги. Йому була надана медична допомога без госпіталізації.

Близько 16:10 на автодорозі сполученням «Ізяслав — Славута», поблизу м. Славута, 64-річний житель Ізяслава, керуючи автомобілем «Нива 2121», здійснив наїзд на велосипедиста, 44-річного місцевого жителя, який рухався по узбіччю. Внаслідок ДТП останній отримав відкриту черепно-мозкову травму та у важкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення Славутської центральної районної лікарні.

Ще одна ДТП сталась близько 21:00 на автодорозі сполученням «Хмельницький — Тернопіль», неподалік с. Мацьківці. 49-річний житель Донецької області, керуючи автомобілем «Газель», допустив наїзд на пішохода, 44-річного жителя Старокостянтинова, який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS