Новини
Суспільство

На Хмельниччині зникли безвісти жінка з 5-річною дитиною

Поліція Дунаєвеччини розшукує Валентину та Дениса Безвугляків, які зникли безвісти. Про це йдеться на сторінці місцевої поліції у Фейсбуці.

Зазначається, що жінка з 5-річним сином поїхали в Одесу на лікування і досі не повернулися.

“Дунаєвецьким відділом поліції встановлюється місцезнаходження безвісти зниклої Безвугляк Валентини Олександрівни, 30.11.1991 року народження, жительки с. Підлісний Мукарів, вул. Центральна, 33, Дунаєвецького району та її малолітнього сина Безвугляк Дениса Вікторовича, 07.09.2014 року народження. 15.09.2019 Валентина Безвугляк разом зі своїм малолітнім сином Денисом поїхала в м. Одеса, для проведення операції в лікарні, та по сьогоднішній день не повернулась і на зв’язок не виходить”, – йдеться у дописі.

Правоохоронці встановили, що Валентина Безвугляк востаннє 17.09.2019 перебувала на центральному залізничному вокзалі м. Одеса, де втратила свій мобільний телефон та познайомилася із невідомим чоловіком, з яким планувала жити.

Поліція оприлюднила прикмети Безвугляк Валентини Олександрівни: на вигляд близько 30 років, зріст близько 163 см., худої тілобудови, волосся довге чорного кольору, ніс вузький з горбинкою, очі карі, відсутній один передній верхній зуб. Одягнута у штани малинового кольору, спортивну кофту чорного, червоного і синього кольорів, взуття балетки. При собі мала чорний пакет з одягом з написом «BМW».

Прикмети Безвугляк Дениса Вікторовича: на вигляд близько 5 років, зріст близько 110 см., повної тілобудови, шрам на лівому оці. Одягнений був у штани темно синього кольору із написом «Найк», сині кросівки та в синю в’язану кофту.

Шановні громадяни, якщо Вам відоме місце перебування даних громадян, повідомляйте Дунаєвецький відділ поліції, тел. 31878, 31475 або 0689531440, 0976981558.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS