Новини
ДТП

Поліція оприлюднила деталі смертельної ДТП на Хмельниччині

Цими вихідними у ДТП на Хмельниччині загинуло четверо людей. За інформацією обласної поліції, аварія сталася 22 вересня близько 2.00 години на автодорозі неподалік с. Новосілка Деражнянського району.

Зазначається, що 25-річний водій автомобіля «FORD MONDEO» не впорався з керуванням і врізався у стовп, після чого автомобіль перекинувся. За попередніми даними, водій перебував у стані алкогольного сп‘яніння.

“У результаті ДТП четверо пасажирів машини, які сиділи на задньому сидінні, 1985, 1991, 1998 та 2001 років народження, загинули на місці події. Усі вони були жителями Деражні та Деражнянського району”, – розповіли в поліції.

Сам водій «FORD MONDEO» отримав політравми та госпіталізований до місцевої лікарні. Ще один 28-річний пасажир не постраждав.

Тіла загиблих з автомобіля допомагали діставати рятувальники. Вони вжили заходів щодо недопущення загоряння транспортного засобу.

Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з‘ясовують обставини ДТП. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS