Новини
Події

Очільника Хмельницького рибпатруля відсторонили від роботи через “бездіяльність”

Управління Держрибагентства у Хмельницькій області залишили без керівника. Очільника відомства Андрія Полудняка відсторонили від роботи через бездіяльність відносно протиправного знищення риби на підконтрольній території, йдеться у повідомленні на офіційному сайті. 

“Державне агентство рибного господарства України завжди реагує на обґрунтовані факти про дії або бездіяльність представників відомства, які могли спричинити порушення норм законодавства та невиконання посадових обов’язків, адже це може призвести до зниження довіри до державного органу та нанесення шкоди галузі рибного господарства України”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у зв’язку з проведенням дисциплінарного провадження Головою Держрибагентства прийнято рішення відсторонити від виконання посадових обов’язків начальника Управління Держрибагентства в Хмельницькій області Андрія Полудняка.

“На підставі численних звернень та скарг від громадськості щодо неналежної охорони водних біоресурсів з боку Хмельницького рибоохоронного патруля мною особисто проведено рибоохоронний рейд на території Дністровського водосховища (Хмельницька область). Мав змогу поспілкуватись з рибалками, які негативно оцінили роботу Хмельницького рибпатруля. Також під час рейду виявлено низку порушень. Неодноразово попереджав Андрія Полудняка про скарги з проханням виправити ситуацію. У зв’язку з відсутністю адекватної реакції прийняв рішення про його відсторонення від виконання службових обов’язків”, – прокоментував рішення Голова Держрибагентства Ярослав Бєлов.

Джерело фото – скріншот передачі “На варті”. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS