Новини
Інфраструктура

Майже за 10 млн грн відремонтували ділянку дороги на Хмельниччині

На Хмельниччині відремонтували ділянку дороги “Стара Синява – Травневе”. Про це повідомляється на сайті ОТГ.

Зазначається, що тендер на проведення робіт виграло державне підприємство «Служба автомобільних доріг в Хмельницькій області» на суму 9 млн 797 тисяч 182 грн. 

У серпні розпочато роботи на цій ділянці дороги протяжністю 2,4 км – поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення «Стара Синява-Травневе», (вул. Горького, Грушевського до нового кладовища). Ремонтні роботи на об’єкті проводив підрядник – філія «Старокостянтинівський райавтодор».

“Ми залучили різну техніку: КАМази, КРАзи, МАНи із філій автодорів із Летичева, Старої Синяви, Старокостянтинова та Русанівського кар’єру, які підвозили щебінь. Вони раніше будували дорогу до Теліжинець через Уласово-Русанівку. Щоденно працювало 11-14 робочих, прокладали по 300-500 м твердого покриття в день, використовуючи до 500 тонн асфальтобетонного покриття, товщиною 5-6 см. Роботи проводили за оборотні кошти підприємства”, – зазначив голова громади Віталій Здебський.

Тепер селищний голова Віталій Здебський направив офіційну пропозицію до переліку пріоритетних об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2020 рік і надіслано до управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації щодо необхідності проведення капітального ремонту ділянки дороги «Стара Синява-Травневе», протяжністю 12,1 км.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS