Новини
ДТП

Патрульні розшукують учасників ДТП, що втекли з місця події

Хмельницькі патрульні просять допомогти встановити учасників ДТП, що покинули місце події. Відповідний допис з’явився на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Як повідомляється, 23 вересня, на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» на 244 кілометрі+600 метрів, сталась дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій на BMW, 5 серії, темного кольору, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну обстановку автомобілю «МАН або ДАФ» із напівпричепом, який в свою чергу змінив напрямок руху вправо та допустив зіткнення з автомобілем BMW Х5.

“Після зіткнення BMW Х5 в некерованому стані виїхав за межі проїзної частини та допустив наїзд на дерево. Після ДТП автомобіль «МАН або ДАФ» з напівпричепом та автомобіль BMW, 5 серії, темного кольору, місце пригоди залишили”, – розповіли у патрульній поліції.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу даного ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водіїв, учасників дорожньо-транспортної пригоди.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS