Новини
Кримінал

Правоохоронці вилучили в жителя Славутчини цілий арсенал заборонених речовин і предметів

76 кущів конопель, 6 мішків вже висушеного наркотичного зілля, понад півсотні набоїв та предмет, схожий на учбову протипіхотну міну, вилучили працівники поліції  на Славутчині.

Вчора, 25 вересня, під час санкціонованого обшуку в 42-річного жителя одного із сіл Славутського району працівники поліції виявили на присадибній ділянці 76 кущів конопель, а в господарському приміщенні — 6 мішків висушеної наркотичної речовини. Окрім наркотиків, правоохоронці виявили у чоловіка також 52 набої калібру 5.45 мм, а також предмет, схожий на учбову протипіхотну міну. Усе це працівники поліції вилучили та направили на експертизу. Наразі встановлюється походження та призначення заборонених речовин і предметів.

За інформацією ГУНП у Хмельницькій області, за даним фактом відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS