Новини
ДТП

Через п’яного водія мотоблока важко травмувалися двоє дітей на Кам’янеччині

У ДТП з мотоблоком важко травмувалися двоє дітей на Кам’янеччині. Як повідомляє прес-служба поліції, аварія сталася 28 вересня, близько 21.00 години по вулиці Шевченка в селі Кам’янка. Водій мотоблока перебував у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 1,8 проміле.

“Поліцейські встановили, що 44-річний житель села Лисогірка, керуючи мотоблоком, не врахував дорожньої обстановки, з’їхав у кювет та допустив перекидання транспортного засобу”, – розповіли у поліції. 

У результаті ДТП двоє пасажирів — 11-річна дівчинка та 5-річний хлопчик — отримали серйозні травми. Дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Хлопчик перебуває в реанімації на штучній вентиляції легень. У нього відкрита черепно-мозкова травма та перелом потилично-тім’яної ділянки черепа.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS