Новини
Суспільство

Хмельницький – на 2 місці у рейтингу комфортності українських міст

Хмельницький опинився на 2 місці у рейтингу комфортності українських міст. Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. 

“У 2019 році ми вийшли на 2 місце у традиційному щорічному рейтингу комфортності, за версією журналу «Фокус». Поступилися лише столиці. Власне, це і є те, заради чого працюємо – комфорт хмельничан! Тішить, що оцінювали наше місто не лише експерти, а й самі мешканці”, – написав мер.

Як пише «Фокус», на першому місці Київ, а на третьому – Львів. Загалом у рейтингу комфортності українських міст брали участь столиця і обласні центри, за винятком окупованих Донецька, Луганська, а також Севастополя і столиці Автономної Республіки Крим – Сімферополя. Кожне з 22 міст могло максимально набрати 100 балів.

“У багатьох Хмельницький асоціюється з товкучкою – місцевим ринком, котрий обіймав площу в десятки гектарів. Втім, в останні кілька років місто розвивається не тільки в сфері торгівлі. Тут будують дороги, організовують заходи, що приваблюють туристів. Нехай вони не завжди дотягують до бажаного рівня, зате їх проводять регулярно. 

Любов мера міста і його команди до спорту виражається в тому, що вони розвивають спортивну інфраструктуру і підтримують професійних спортсменів. Ще один напрямок розвитку – будівництво нових навчальних закладів”, – йдеться у тексті статті.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS