Новини
Суспільство

У Кам’янці встановлять національний “цементний” рекорд

У Кам’янці-Подільському на АТ «Подільський цемент», що входить в групу компаній CRH, 4 жовтня буде встановлено національний рекорд з підйому 3,2 тонни цементу в мішках на платформі.

Як повідомляють у прес-службі міської ради, до реалізації проекту запрошено Федерацію стронгмену України на чолі з Василем Вірастюком. 

Голова правління «Подільського цементу» Кевін Маккеон розповів, що підтримка ініціативи встановлення рекорду є символічною для підприємства.

«CRH є одним із лідерів цементної галузі України. Наш цемент користується популярністю серед споживачів завдяки таким його характеристикам, як міцність і надійність. Лідерські позиції в нашій справі стали можливими завдяки командній роботі професіоналів, що є однією з наших ключових цінностей. Пропозиція зі встановлення даного рекорду символічно відображає ці аспекти нашої діяльності. Тому ми запросили Федерацію стронгмену України як партнера в його реалізації», – розповів  Кевін Маккеон.

Заявка на встановлення рекорду зареєстрована Національним реєстром рекордів. Отож, його представники зафіксують це досягнення в Книзі національних рекордів України.

Встановлення  рекорду України з підйому цементу в мішках на платформі на Подільському цементному заводі відбудеться з нагоди відзначення 20-річчя компанії CRH в Україні в рамках Дня відкритих дверей на підприємстві 4 жовтня з  13.00 до 17.00 год.

Програмою заходів також передбачені: екскурсія на виробництво, пізнавальні активності і майстер-класи, фотозона, атракціони, розіграш подарунків.

Організатори радо запрошують гостей і забезпечують доїзд на підприємство: м. Кам’янець-Подільський,  вул. Хмельницьке шосе, 1а.

Доїзд:

Перший автобус: 12:00 – залізничний вокзал, вул. Пушкінська (Дари Поділля), «Юність», вул. Драгоманова, ринок, магазин «Делікатеси», вул. Північна (Сіріус), КЕМЗ, Мрія, «Руслана», «Дядя Вася», магазин «Родина», завод

Другий автобус: 12.00 –  ринок, вул. Героїв Небесної сотні, вул. Смірнова, «Родина», завод

Третій автобус: 12.00 – с. Вербка (клуб) – 12.20 – с. Гуменці (площа) – завод.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS