Новини
Події

У Хмельницькому визначають чемпіонів Сухопутних військ ЗСУ з боксу

Вчора в обласному центрі стартував Чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з боксу. Учасниками  змагань, які триватимуть три дні, стали понад сотню військовослужбовців з усієї України. Вони представляють Оперативні командування, вищі військові навчальні заклади, навчальні центри та частини безпосереднього підпорядкування Сухопутних військ ЗСУ.

За регламентом військові боксери розділені на три групи: оперативні командування і навчальні центри, вищі військові навчальні заклади та частини безпосереднього підпорядкування. Змагатимуться спортсмени у восьми вагових категоріях.

Серед учасників – військовослужбовці строкової служби, контрактники та офіцери віком від 19 до 35 років. Це й досвідчені переможці та призери чемпіонатів України, міжнародних турнірів зі спортивними званнями і боксери-початківці. До 90 відсотків спортсменів з числа контрактників та офіцерів мають бойовий досвід участі в ООС/АТО.

З початком першості спортсменів, суддівську колегію і почесних гостей привітав начальник служби фізичної підготовки і спорту Командування Сухопутних військ підполковник Владислав Суспо.

Він також подякував за ініціативу і підтримку в проведенні Чемпіонату Командувачу Сухопутних військ і командиру 19-ї окремої ракетної бригади та компанії «Кернел» – головному спонсору змагань.

Фінальні поєдинки Чемпіонату відбудуться в п’ятницю, 4 жовтня. За їх підсумками буде сформовано основний склад збірної Сухопутних військ, яка боротиметься за перемогу в Чемпіонаті Збройних Сил України наприкінці листопада у Львові.

 

 

 

 

 

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS