Новини
Події

Військомати Хмельниччини перевиконали план з укомплектування ЗСУ контрактниками

Про це було повідомлено в ході наради, яка відбулася сьогодні у Хмельницькому обласному військовому комісаріаті.
Учасники заходу обговорили питання морально-психологічного забезпечення у військових колективах. Заступник військового комісара підполковник Володимир Гучок проаналізував діяльність військових посадовців міст та районів щодо зміцнення військової дисципліни, недопущення передумов виникнення правопорушень та напруженої соціально-психологічної обстановки у підрозділах, виникнення корупційних проявів тощо. Доповідач також озвучив основні завдання, поставлені перед військовими комісарами краю у четвертому кварталі поточного року. Наразі злочинів та корупційних проявів в області не допущено, тож морально-психологічний стан військових колективів був оцінений як задовільний і такий, що дозволяє виконувати завдання за призначенням.

«Лише там, де керівник на своєму місці і належно виконує свої обов’язки, немає і не буде передумов для правопорушень і корупції», – резюмував заступник військового комісара.

Аналіз виконання запланованих завдань з комплектування військ в окремих частинах та військових комісаріатах  зробив начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступник військового комісара підполковник Олег Попович.

Військовий комісар Сергій Присяжнюк заслухав керівників районних та міських військкоматів, де недовиконано план набору громадян на військову службу за контрактом.
Однак загалом область добре впоралася із плановими завданнями, перевиконавши їх більш ніж на чверть. Значна кількість подолян підписала контракт зі Збройними Силами України і пішла служити у такі елітні військові частини, як 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарапатська бригада та 80-та окрема десантно-штурмова бригада.

«Добре попрацювали!». – таким був загальний висновок військового комісара.

Полковник Сергій Присяжнюк подякував підлеглим за проведену роботу, а кращі військові комісари міст та районів нагородив грамотами та подяками.

 

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS