Новини
ДТП

У Кам’янці в ДТП зі “швидкою” постраждали троє людей

4 жовтня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць проспекту Грушевського та Черняхівського у м. Кам’янець-Подільський сталася дорожньо-транспортна пригода – зіткнулись вантажівка «DAF» та карета швидкої допомоги. Внаслідок зіткнення було травмовано 3 людей, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Рятувальники, які прибули на місце події, від’єднали акумуляторну батарею задля запобігання виникнення загоряння, після чого за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували з понівеченої “швидкої” трьох потерпілих та передали їх медикам для надання необхідної допомоги.

За попередньою інформацією, 44-річний громадянин Болгарії, керуючи вантажним автомобілем «DAF», здійснюючи маневр розвороту, не впевнився, що це буде безпечно для інших учасників руху, та допустив зіткнення з каретою швидкої медичної допомоги, яка рухалась в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій ШМД, 44-річний житель с. Бабшин Кам’янець-Подільського району, та його пасажир, фельдшер ШМД, 19-річна жителька с. Бабшин Кам’янець-Подільського району, отримали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та були госпіталізовані до нейрохірургічного відділення міської лікарні № 1. Ще один пасажир, лікар ШМД, 61-річна місцева жителька, отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер та політравму й була госпіталізована в реанімаційне відділення міської лікарні № 1.

Водій вантажного автомобіля «DAF» тілесних ушкоджень не отримав, 5 жовтня о 00.25 годині поліцейські його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS