Новини
Події

У Хмельницькому транспортний колапс: що сталося

У Хмельницькому сьогодні зранку, 8 жовтня, стався черговий транспортний колапс. На зупинках десятки людей чекали на хоч якийсь автобус чи тролейбус, яких в цей ранок курсувало обмаль, повідомляє Всім.

За словами керівника комунального підприємства “Електротранс” Віктора Паламарчука, трапився обрив контактної лінії, яка забезпечує рух тролейбусів. Каже, що контакти вийшли із зажимів. Відбулося це на вулиці Проскурівського підпілля в напрямку руху в сторону мікрорайону Гречани. 

“Ми не можемо передбачити коли трапиться така ситуація і лінія вийде із зажиму. Та до ремонту ми завжди готові і на це в наших бригад іде до 10 хвилин. Та в цьому випадку швидко зробити все не вийшло. Так склалося, що саме в цьому місці раніше газовики розрили дорогу. Вони нібито ведуть газ до якогось будинку. Тому під’їхати до місця обриву наші контактники не могли і дістати до місця зажиму не було як. Довелося викликати “вишку”. На це все пішов додатковий час. Як тільки вона приїхала, все швидко полагодили і рух транспорту відновився”,- каже Віктор Паламарчук. 

Через тролейбуси у центрі почали утворюватися затори. Це вплинуло на загальну ситуацію із рухом транспорту в місті.

Нагадаємо, подібна ситуація у Хмельницькому траплялась менше місяця тому. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS