Новини
Інфраструктура

Поблизу Хмельницького ремонтують міст: рух транспорту обмежено

Поблизу Хмельницького ремонтують міст між селами Терешівці та Редвинці, що на території Лісовогринівецької сільської територіальної громади. Про це повідомляє у Фейсбуці держпідприємство “Служба місцевих автодоріг”.

Загальна вартість виконання всього комплексу робіт, складає 2 658 630 грн. На цій ділянці тимчасово обмежено рух транспорту. 

Як зазначається, підрядною організацією ПрАТ “Хмельницьке БМУ-69” виконуються роботи з поточного середнього ремонту автомобільного мосту, що розташований на автомобільній дорозі О231707 “/М-12/ – Редвинці” км 2+300 (міст через р. Шилку, довжиною L =12 м)

“Мостовиками проведено комплекс демонтажних робіт та влаштовано монолітну шафну стінку берегових опор”, – зазначають дорожники.

Зараз виконуються роботи з влаштування перехідних залізобетонних плит, які забезпечуть спряження автомобільного мосту з земляним насипом. Наступним етапом стане виконання комплексу робіт з монтажу забірних заборних плит та влаштуванню тротуарних плит та перильного огородження.

Також заплановано виконання робіт з гідроізоляції мостової споруди та влаштування двохшарового дорожнього покриття з дріжбнозернистої асфальтобетонної суміші, товщиною 7,5 см. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS