Новини
Інфраструктура

Ремонт дороги у Хмельницькому: які вулиці закінчать у 2020 році

Цьогоріч у Хмельницькому вже відремонтували понад 12,5 км доріг і майже 9 км тротуарів і доріжок. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Олександр Симчишин.

“Потрохи фінішуємо за капітальним ремонтом. Стосовно капітальних ремонтів доріг та тротуарів – фактично в процесі залишилися перехідні об’єкти, тобто такі, які розпочнемо цьогоріч, а завершимо вже у 2020-му”, – написав міський голова.

За його словами, таким перехідним об’єктом є, наприклад, більше півкілометра дороги по вул. Ломоносова.

“Наразі виконуємо підготовчі роботи: розбираємо старе покриття, влаштовуємо дорожнє корито, встановлюємо бортовий камінь”, – додає мер.

Капітально ремонтують вул. Горького. Тут вже перевлаштували інженерні комунікації, виклали тротуар із плитки, встановили бортовий камінь, влаштували основу під проїжджою частиною та вирівнюючий і нижній шар асфальтобетонного покриття. Завершують прокладати нижній шар асфальтобетону на з’їздах і в’їздах в двори. Завезли ґрунт, посіяли траву. Залишилося влаштувати верхній шар асфальтобетонного покриття та дорожню розмітку і знаки.

Капремонт вул. Транспортної теж продовжать у 2020 році. Майже кілометр дороги і тротуари. Наразі вже зробили тротуар, встановили бортовий камінь, поребрик, влаштували основу під дорогу.

Капремонт вул. Гавришка передбачає також і дорогу, і тротуар. Майже півкілометра.

Вже зробили тротуар, майже завершили встановлення бортового каменю, влаштували щебеневу основу під проїзну частину, робимо підпірну стінку.

Розпочали ремонтувати і вулицю Попова, де встановлюють бордюри. А провулок Північний вже завершили повністю.

Завершують і прокладання пішохідних доріжок. На вул. Інститутській, 17/3 – поточний ремонт, заплановано влаштувати 3 доріжки.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS