Новини
Події

Хмельницькі патрульні звільнили з пастки трирічну дитину

Учора, близько 20-ї години на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка, у одній із кімнат квартири зачинився трирічний малюк. На місці виклику патрульні з’ясували, що дитина, перебуваючи у одній із кімнат квартири, зачинилась ключем із середини кімнати та наразі перебуває у пастці.

Спочатку патрульні намагались вмовити хлопчика відімкнути двері шляхом повертання ключа в замку. Коли ж вмовляння не допомогли, інспектор розібрав конструкцію замкового механізму та ключем від іншої кімнати відімкнув зачинені двері.

Патрульна поліція  Хмельницького нагадує: патрульні — ваші друзі, завжди готові прийти на допомогу.

Патрульні завжди готові прийти вам на допомогуУчора, близько 20-ї години на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка, у одній із кімнат квартири зачинився син заявниці 3-річного віку. Оперативно прибувши на місце виклику патрульні з’ясували, що дитина перебуваючи у одній із кімнат квартири зачинилась ключом зсередини кімнати та наразі перебуває у пастці.Патрульні спочатку намагались вмовити хлопчика Тимура відімкнути двері, шляхом повертання ключа в замку. Коли ж вмовляння не допомогли, інспектор розібрав конструкцію замкового механізму та ключем від іншої кімнати відімкнув зачинені двері. Радості дітей не було меж, усі дітки заявниці захотіли познайомитись із поліцейським, що врятував їх братика. Пам’ятайте, патрульні — ваші друзі та завжди готові прийти на допомогу. https://www.youtube.com/watch?v=JNkgQPreATg #ПорядокЦеТи #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Четвер, 10 жовтня 2019 р.

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS