Новини
Новини ОТГ

Староушицька ОТГ почала комплексну термомодернізацію навчальних закладів

Виконавчий комітет Староушицької селищної ради 30 вересня 2019 року прийняв рішення «Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання електричної енергії будівлями бюджетних установ комунальної власності Староушицької об’єднаної територіальної громади».

Рішенням передбачено здійснити закупівлю енергосервісу для Староушицького, Грушківського та Подільського ліцеїв, а також Староушицького дошкільного навчального закладу «Подолянчик».

«Ідеться про скорочення обсягів споживання енергоресурсів за рахунок проведення комплексної термомодернізації бюджетних установ. Загалом впровадження енергосервісу в Україні відбувається вражаючими темпами – від 20 договорів у 2016 році до 184 – у 2017 та 2018 роках. Кількість ЕСКО–інвесторів зросла з 8 до 19, ЕСКО–географія розширилась з 5 регіонів до 14. Середній строк договорів складає 6,5 років. Важливо: середня очікувана економія споживання паливно-енергетичних ресурсів по Україні становить 21%. А найголовніше – з бюджету громади не буде витрачено жодної гривні на реалізацію проекту», – повідомив директор Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Роман Примуш.  

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS