Новини
ДТП

Шестеро людей травмувалися у ДТП на Хмельниччині

Цими вихідними на Хмельниччині сталися 2 ДТП, у яких травмувалися 6 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як зазначається, у Волочиському районі зіткнулися два мопеди, а у Летичівському — «Рено Кенго» і вантажівка. Наразі поліцейські з’ясовують причини і обставини ДТП.

“13 жовтня о 13.20 годині на автодорозі «Стрий — Кіровоград — Знам’янка» поблизу села Вербка Летичівського району 19-річний житель села Майдан-Вербецький, керуючи автомобілем «Рено Кенго», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажівкою «ІВЕКО» під керуванням 59-річного хмельничанина”, – розповіли у поліції.

У водія «Рено Кенго» струс головного мозку, забої верхніх і нижніх кінцівок. Його госпіталізували до Летичівської центральної районної лікарні. У водія вантажівки діагностували забої, у його 61-пасажирки — перелом лівої стопи та забої, у 59-річної пасажирки — перелом лівого плеча. Усім трьом надано медичну допомогу без госпіталізації.

А 14 жовтня близько 02.00 години в селі Щаснівка Волочиського району 19-річний житель райцентру, керуючи мопедом «Альфа», допустив зіткнення з мопедом «Сабур» під керуванням 17-річного місцевого жителя.

“У результаті ДТП водій мопеда «Альфа» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому основи черепа і був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні. У водія мопеда «Сабур» діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забої та рвані рани різних частин тіла”, – зазначають правоохоронці.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS