Новини
Політика

Що обере кандидат на посаду голови Хмельницької ОДА?

Завдяки кадровим ротаціям у вищому ешелоні влади, тричі депутат Хмельницької міської ради, член виконкому міськради за квотою «Блоку Петра Порошенка – Солідарність» і негласний керівник виборчого штабу парії «Слуга народу» на парламентських виборах в 2019 році Сергій Мандзій може опинитися перед складним вибором. Після того, як екс-нардепка Ганна Коваленко  пішла працювати заступником керівника Офісу президента, її місце у фракції політичної партії «Слуга народу» зайняв 135-й номер у списку партії Олександр Копиленко.

Тож, якщо найближчим часом ще хтось зі «слуг-парламентарів» посунеться вгору кар’єрними щаблями, наступний за Копиленком, 136-й номер, – Сергій Мандзій має всі шанси незабаром зайти в парламент в якості народного депутата.

В той же час, саме Мандзія наразі називають найімовірнішим кандидатом на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації, повідомляє Главком.

Тож якщо президент остаточно зупиниться на кандидатурі Мандзія на посаду очільника Хмельниччини, а в цей час хтось зі «слуг» піде з фракції через кадрові перестановки, Сергію Володимировичу доведеться обирати – піти в парламент чи очолити область.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS