Новини
Суспільство

На Хмельниччині вчилися реагувати на надзвичайні ситуації на автошляхах

Навчання щодо реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах загального користування Летичівського району під час проходження осінньо – зимового періоду 2019/20 року провели 16 жовтня під керівництвом т.в.о. голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка.

Основна мета навчання – відпрацювання спільних дій органів управління та сил цивільного захисту  щодо організації та проведення робіт у разі погіршення погодних умов, які можуть привести до обмеження або заборону руху транспортних засобів на території області.

До навчання залучили регіональну комісію техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, представників Служби автомобільних доріг в області, ДП «Служба місцевих автодоріг», ДП «Хмельницький облавтодор», управління Укртрансбезпеки в області, Головного управління Національної поліції в області, Управління патрульної поліції  в області, Головного управління ДСНС в області, управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, перших заступників голів районних державних адміністрацій, міських виконкомів (міст обласного значення), голів Летичівської та Меджибізької об’єднаних територіальних громад.

Практично було відпрацьовано: заходи щодо зимового утримання доріг загального користування; сили та засоби ОТГ, які залучаються для утримання доріг комунальної власності; порядок функціонування мобільних пунктів обігріву в пунктах відстою техніки.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS