Новини
Події

У Кам’янці-Подільському відкрили скейт-парк

Новий спортивно-розважальний об’єкт, майданчик для тренувань, ігор, змагань і розвитку молоді Кам’янця відкрили 18 жовтня в парку Героїв Євромайдану.

Проект «Побудова молодіжно-спортивного комплексу «Скейт-парк» – це ідея, подана минулого року на конкурс для фінансування програмою Громадський бюджет. Його ініціатором виступив голова громадської організації «Veloman» Олександр Полатайко. Проект набрав найбільшу кількість голосів, що засвідчило бажання мешканців міста мати таку спортивну споруду.

Аби дотриматися всіх вимог та стандартів безпеки і якості, бюджет майданчика довелося збільшити, порівняно з першочерговим варіантом. По допомогу міський голова Михайло Сімашкевич звернувся до соціально-орієнтованого бізнесу. Додаткових 400 тисяч гривень (а це майже 40% від потреби) у якості спонсорської допомоги на реалізацію проекту виділило керівництво АТ «Подільський цемент».

Усі, хто любить драйв, шалені емоції та позитив відсьогодні отримали ще одну локацію для втілення своїх мрій, – зазначив міський голова під час відкриття скейт-парку.

Одразу після цього майданчик було вперше випробувано на адреналін, стрибки, драйв та шалені емоції: спортсмени «Veloman’у» продемонстрували свої вміння під час показового виступу, який переріс у подальші змагання.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS