Новини
Суспільство

Чи вся Шепетівка буде вчасно з теплом?

Днями у Шепетівці відбувся перший етап засідання робочої групи з питань приєднання багатоквартирних будинків до системи централізованого опалення. До роботи залучили керівників Шепетівського підприємства теплових мереж, управління соціального захисту, а також відповідальних працівників управлінських компаній «Управдом» та «Житлофонд», юристів, економістів.  По кожному з відключених будинків було надано інформацію щодо технічних можливостей підключення (наявність чи відсутність частин труб та засувок — запірної арматури трубопроводу), кількості квартир, які залишились без централізованого опалення, а також стан заборгованості по вказаних квартирах. При Шепетівському підприємстві теплових мереж створено кілька бригад, які вже розпочали  виконувати технічну частину роботи, повідомляє сайт Шепетівки.

У будинках, де виникло багато запитань, планується додаткове обстеження окремих квартир.

Нагадаємо, на початку вересня завершився судовий розгляд справи по примусовій передачі майна теплових мереж у комунальну власність Шепетівки. 10 жовтня працівники  державної виконавчої служби приступили до виконання рішення суду, оскільки ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» добровільно не повернуло майно у власність територіальної громади.

За словами Шепетівського міського голови, саме перед поверненням майна теплових мереж громаді, власник ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» Олександр Пустовойт зняв електроніку з котлів, нібито для перевірки. В результаті обладнання зникло. Тож коли на восьми шепетівських котельнях, що залишилися без важливого обладнання, почнеться опалювальний сезон – невідомо.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS