Новини
Суспільство

На Хмельниччині вшанували військового медика, загиблого від кулі снайпера

У Великих Мацевичах на Старокостянтинівщині вшанували пам’ять полеглого земляка – військового медика. Про це повідомляє АрміяInform_Хмельницький.

У середній школі села Великі Мацевичі Старокостянтинівського району зібрались учні, педагоги та учасники російсько-української війни вшанувати пам’ять свого героїчного земляка Сергія Рокицького. Військовий медик 24 окремої механізованої бригади загинув 24 липня 2014 року. При наданні медичної допомоги важко пораненому солдату під час визволення міста Лисичанськ на Луганщині його вразила куля ворожого снайпера. Відважний офіцер нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня та орденом «За спасіння життя» посмертно.

“Приємно, що учні і вчителі вдячні і вшановують своїх випускників, що зі зброєю в руках зупинили російського агресора. У школі створений куточок з фотографіями військових зі Сходу, проводяться тематичні заходи та зустрічі з учасниками бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Перед присутніми виступив випускник школи Сергій Нечаснюк. Він розповів про свою участь у бойових діях та побажав дітям гарно навчатись та здійснити усі свої мрії. А Олександр Ключник, товариш і однокласник полеглого військового медика пригадав про загиблого друга Сергія Рокицького та роки навчання в рідній школі. Наталя Рибцова, голова Хмельницької ГО “Українська асоціація інвалідів АТО”, дружина легендарного офіцера-артилериста з позивним «Балу», звернулась до учасників заходу з словами вдячності за підтримку захисників України та Збройних Сил.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS