Новини
Суспільство

Батареї хмельничан відсьогодні стануть теплими

У Хмельницькому відсьогодні, 28 жовтня, стартував опалювальний сезон. Про це повідомляється на сайті міської ради.

”У зв’язку із зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденцією до подальшого її зниження міський голова зобов’язав міське управління житлово-комунального господарства, міське комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго” і комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі” з 28 жовтня провести поетапне включення опалення у житлових будинках міста та всіх інших споживачів, на період включення котелень та теплових мереж забезпечити роботу обслуговуючого персоналу цілодобово”, – йдеться у повідомленні.

«Місто до нового опалювального сезону готове. Ще з 3 жовтня під час похолодань опалюємо школи, дитсадки, медичні заклади. З понеділка поступово запускаємо опалення і в багатоквартирних будинках», – зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Також отримають тепло кам’янчани, повідомляє у Фейсбуці  КП “Міськтепловоденергія”.

“Будинки будуть підключатися до тепломережі відповідно до стану розрахунків їх мешканців за послуги КПМТВЕ. За індивідуальними заявками підключення лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери здійснювалось ще з 8 жовтня”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на Хмельниччині за минулий опалювальний сезон виявлено 70 фактів крадіжок газу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS