Новини
Суспільство

Мешканців Хмельниччини штрафуватимуть за невивезене сміття

У Старому Кривині на Славутчині розпочався процес укладання договорів про надання послуг з поводженням із побутовими відходами. Тих, хто проігнорує правила благоустрою, штрафуватимуть.

Стосовно осіб, які до 15 листопада 2019 року не укладуть договори, за порушення правил благоустрою складатимуться протоколи про адміністративне правопорушення та подаватимуться на розгляд адмінкомісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради для накладання штрафу, згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Зазначимо, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн)

“Необхідні документи для укладання договорів (довідка про склад сім’ї (видається адміністратором ЦНАПу), ксерокопія паспорта та ідентифікаційного коду) щотижня ( з понеділка по четвер) можна надати адміністратору ЦНАПу (будівля сільської ради)”, – інформують у виконкомі Нетішинської міськради. 

Зазначається, що щоп’ятниці спеціаліст КП НМР «ЖКО» оформлятиме договори в будівлі сільської ради.

Нагадаємо, у Хмельницькому облаштовують підземні контейнери для сміття.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS