Новини
Суспільство

Нетішинські танцюристи підкорили Влада Яму

Вихованці зразкової хореографічної студії «Серпантин» з Нетішина привезли два перших місця та два дипломи II премії фестивалю «Перлина Карпат». Про це повідомляється на сторінці міськвиконкому у Фейсбуці.

Як розповіли у міській раді, уже п’ятий рік поспіль в туристичному комплексі «Буковель» проходив Всеукраїнський фестиваль «Перлина Карпат», організатором якого є громадська організація «Vita-Fest». Цьогоріч осіння частина фестивалю відбулася 25-27 жовтня та зібрала рекордну кількість талановитих учасників зі всієї України. Серед них – вихованці зразкової хореографічної студії «Серпантин» (керівник Валентина Павлова, концертмейстер Надія Кісліченко) Палацу культури.

Нетішинський «Серпантин» підкорив суддів своєю грацією та красою рухів, зачарували присутніх пластикою, красою та емоційністю пересування. Відтак, до рідного міста юні танцюристи привезли два перших місця та два дипломи II премії. А також талановитий колектив виграв музичну систему у додатковому розіграші подарунків від організаторів творчого заходу. 

Учасники фестивалю брали участь в різноманітних жанрах мистецтва: хореографічному, вокальному, інструментальному та театральному. Оцінювали їх майстерність професійні викладачі та популярні зірки естради, а саме: Влад Яма, Амадор Лопес, Олег Серафин, Вадим Лященко, Мар’яна Свята, Віта Савінська та легендарний постановник танцювальних шоу Франциско Гомес.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому завершився Всеукраїнський театральний фестиваль «Starytskiy Theatre Fest», що тривав з 13 по 20 жовтня 2019 року.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS