Новини
Суспільство

У Хмельницькому визначили переможця розіграшу від Альфа-Банку Україна

На підтримку малого бізнесу банк проводить унікальну акцію «Альфа-Драйв», в якій кожний підприємець – фізична особа (ФОП) – може виграти 25 000 гривень на розвиток свого бізнесу. У фіналі на учасників акції чекає грандіозний мега-приз.

З малим та середнім бізнесом Альфа-Банк Україна співпрацює дуже активно. Тут знають, чого потребують підприємці, чого їм не вистачає для ведення своєї справи. Тому постійно впроваджують сервіси, які полегшують бізнесменам життя. Зокрема, динамічно розвивають онлайн-банк «ОК, Альфа!», через який можна дистанційно з комп’ютера або смартфона сплатити податки, відправити звіт у податкову, завантажити шаблони документів, здійснити будь-які транзакції, зекономити на супровідних послугах тощо.

Проте у банку турбуються не лише про якісний сервіс, а й про те, як підтримати малих підприємців, допомогти їм зробити бізнес ефективнішим.

В Україні станом на початок 2019 року зареєстровано близько 1,8 мільйона фізичних осіб-підприємців, які активно будують сегмент малого бізнесу.

Тож, щотижня хтось із підприємців в Україні і, зокрема, у Хмельницькому, має можливість поповнити бюджет свого бізнесу на кругленьку суму. Для цього потрібно небагато: бути клієнтом Альфа-Банку Україна, здійснювати платежі з рахунку ФОП через клієнт-банк, той же онлайн-банк «ОК, Альфа!» або інший, та проводити POS-транзакції за допомогою бізнес-картки (оплати в магазинах через термінали тощо). За кожні 10 операцій – 5 платежів та 5 POS-транзакцій, незалежно від суми – клієнт банку отримує квиток, який дає право взяти участь у розіграші 25 тисяч гривень на розвиток бізнесу.

«Ми розігруємо серед ФОПів гроші на розвиток їхньої справи і сподіваємося, що ці кошти допоможуть комусь розширити бізнес, комусь – оновити обладнання чи відкрити новий напрям. Фінальним призом ми обрали преміальне авто, що символізує той успіх, якого прагне чи не кожний український підприємець», – коментує директор Хмельницького відділення Альфа-Банку Україна Олександр Кошай.

Кожний тижневий приз наближає учасників акції до цієї мети. Переможці «Альфа-Драйву» є всюди в Україні. Власниками тижневого призу вже стали підприємці з Ужгорода (двічі), Харкова (тричі!), Житомира, Бершаді Вінницької області, Івано-Франківська, Краматорська, Києва. Тож уже більше половини переможців на шляху до авто визначена.Попереду – ще шість розіграшів грошових сертифікатів на розвиток бізнесу.

Днями в акції визначився 11-й переможець. Ним став підприємець Руслан Якимець. Хмельничанин є клієнтом Альфа-Банку Україна уже майже два роки. Каже, обрав саме цю фінансову установу за рекомендацією знайомих.

«Мені сказали, що це надійний банк, а надійність на сьогодні – один з головних чинників при виборі»,– каже пан Руслан.

«ОК, Альфа!» – онлайн-банкінг для підприємців, який розвивається динамічними темпами і надає повністю дистанційне банківське обслуговування, прості і прозорі тарифи, доступ з будь-якого пристрою і додаткові партнерські послуги, які сприятимуть розвитку бізнесу клієнтів.

Онлайн-банкінг від  Альфа-Банку підприємець оцінює як один із найкращих серед тих, якими йому довелося користуватися. Серед важливого для нього функціоналу називає те, що тут можна швидко відправити платежі, отримати виписку на телефон тощо. Тож збирається користуватися онлайн-банком і надалі.

Руслан Якимець уже понад 20 років займається виготовленням меблів: «Це справа мого життя, яку я дуже люблю. І в цьому ми схожі з Альфа-Банком, адже для мене пріоритетом є задоволення потреб клієнтів, індивідуальний підхід до кожного з них та отримання якісного результату».

За словами підприємця, коли акція з розіграшу коштів для підтримки малого бізнесу стартувала, його попередили про те, що, здійснюючи звичні розрахункові операції, можна ще й гроші виграти. Проте тоді пан Руслан не дуже вірив у те, що йому пощастить. Натомість тепер підприємець має кошти, які планує вкласти у розвиток свого бізнесу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS