Новини
Події

Дві незаконні заправки ліквідували на Хмельниччині

На Хмельниччині ліквідували дві незаконних АЗС, вилучивши з тіньового обігу майна на 3 мільйони гривень. Про це повідомляє фіскальна служба області на сторінці у Фейсбуці.

Відзначається, що у рамках проведення операції «Акциз-2019» встановили двох місцевих жителів, котрі не будучи зареєстрованими як фізичні особи-підприємці та не маючи відповідних дозвільних документів,продавали паливно-мастильні матеріали зі стаціонарних автозаправних станцій, розташованих на території області.

“За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання бензин марки «А-92» та «А-95 Euro», дизельне пальне та скраплений газ, а також ємності із автозаправними колонками загальною орієнтовною вартістю майже 3 мільйони гривень, у тому числі підакцизної продукції більш як на 2 мільйони гривень”, – розповіли у фіскальній службі.

На правопорушників складені протоколи про адміністративну відповідальність за ч.1 ст.164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Нагадаємо, податкова міліція Хмельниччини у ході операції «Акциз-2019» вилучила з незаконного обігу майже 800 тонн пального.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter