Новини
Події

На Хмельниччині вилучили з незаконного обігу майже 800 тонн пального

Податкова міліція Хмельниччини у ході операції «Акциз-2019» вилучила з незаконного обігу майже 800 тонн пального. Про це повідомляє обласне управління Державної фіскальної служби.

Протягом січня-жовтня поточного року працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Хмельницькій області виявлено понад три десятки фактів порушень чинного законодавства в сфері обігу паливно-мастильних матеріалів”, – йдеться у повідомленні.

Найчастіше з незаконного обігу вилучався скраплений газ «пропан-бутан» та дизельне паливо. Виявлено та вилучено: паливно-мастильних матеріалів у кількості 778 тонн, орієнтовною ринковою вартістю понад 16,4 мільйона гривень, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зберігання та відпуск таких ПММ на суму 5,8 мільйонів гривень, а також транспорті засоби, зокрема, тягачі із цистернами-напівпричепами, вартість яких оцінюється у 3,6 мільйона гривень.

Наразі оперативники у рамках операції «Акциз – 2019» спільно зі своїми колегами з інших правоохоронних органів здійснюють активний моніторинг інтернет-сайтів та розсилань з мобільних месенджерів, через які може здійснюватись незаконна реалізація підакцизної продукції, та продовжують роботу з її виявлення та вилучення.

Нагадаємо, хмельницькі податківці вилучили з незаконного обігу пального на 2,6 мільйона гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter