Новини
Суспільство

Де у Хмельницькому писатимуть радіодиктант національної єдності

Радіодиктант національної єдності в приміщенні Суспільного мовника UА: Поділля завтра писатимуть хмельничани. Про це розповіла продюсерка Хмельницької філії Любов Тімкова. Телеканал стане однією із локацій, де будь-хто охочий зможе долучитись до всеукраїнського радіодиктанту. Писатимуть його за новими правилами і новим правописом.

“Долучитися до диктанту, перевірити свою грамотність, можна 8 листопада об 11 годині, включивши ефір Українського радіо”, – коментує Любов Тімкова. 

За її словами, для подолян є нагода писати диктант разом з командою UА: Поділля у Хмельницькому на Володимирській, 92

Любов Тімкова додає, читатиме радіодиктант мовознавець, автор підручників і посібників з української мови та літератури Олександр Авраменко, який складає текст диктанту останні 13 років.

Диктант 20 хвилин писатиметься, через 15 хвилин правильний текст буде оприлюднено.

Налаштуйте свої радіоприймачі на хвилі Українського радіо у своєму місті чи селі (як слухати, дивіться тут), слідкуйте за трансляцією на сайті ukr.radio або на офіційній сторінці у facebook.

О 11:45-12:00 охочі зможуть надіслати свій текст (фото, скан або скріншот із вказаною зворотною адресою) на електронну скриньку Українського радіо (rd@nrcu.gov.ua) або у приватні повідомлення на сторінці Українського радіо у facebook, або на вайбер – 097-107-107-9. Важливо — повідомлення надсилати на одну з адрес, не дублюючи на всі.

Раніше повідомлялося, що серед переможців, які написали диктант без жодної помилки, і кам’янчанка Віталія Фалінська.

Радіодиктант національної єдності в приміщенні Суспільного мовника UА: Поділля завтра писатимуть хмельничани

Радіодиктант національної єдності в приміщенні Суспільного мовника UА: Поділля завтра писатимуть хмельничани. Про це розповіла продюсерка Хмельницької філії Любов Тімкова. За її словами, наш телеканал стане однією із локацій, де будь-який бажаючий зможе долучитись до всеукраїнського радіодиктанту. Писатимуть його за новими правилами і новим правописом. Любов Тімкова додає, читатиме радіодиктант мовознавець, автор підручників і посібників з української мови та літератури Олександр Авраменко, який складає текст диктанту останні 13 років.

Опубліковано UA: Поділля Четвер, 7 листопада 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter