Новини
Спорт

Оновлений футбольний майданчик офіційно відкрили у Хмельницькому

В Національній академії Державної прикордонної служби України відкрили новий футбольний майданчик. Найбільше його чекала команда, яка захищає спортивну честь вишу.

Команда «Прикордонник» існує близько десятка років. Футбольне поле команді потрібне, оскільки виступають курсанти-футболісти на змаганнях різного рівня – як на чемпіонатах України, так і на внутрішніх, Державної прикордонної служби України. Також беруть участь у чемпіонаті Ліги учасників АТО.

Реконструкція майданчика тривала рік і коштувала близько шести мільйонів гривень. Половину цієї суми виділили з міського бюджету Хмельницького. Також за кошти громади відремонтували спортивну залу, придбали тренажерну станцію та подіум для заняття бойовими видами спорту.

Передбачається, що нове поле також можна буде трансформувати в чотири майданчики для гри в міні-футбол.

Ще до офіційного відкриття тут вже встигли зіграти перший матч.

«Я, як людина, яка має можливість порівнювати якість різних футбольних полів, можу сказати, що тут дуже хороше покриття, дуже хороша висока трава, на ньому дуже приємно грати», – прокоментував відомий у Хмельницькому любитель командної гри міський голова Олександр Симчишин.

Штучне футбольне поле має розмір 91 на 46 метрів. Цей майданчик самі футболісти називають найкращим у місті. Грати тут можна за будь-якої погоди. Крім того, тренуватися на новому полі матимуть можливість не лише майбутні прикордонники.

За словами міського голови, взимку поле не буде простоювати. Тут планують проводити тренувальні збори професійної футбольної команди «Поділля», ігри на першість міста та інші спортивні заходи.

У день відкриття на полі уже вдруге цієї осені зійшлися команди Прикордонної академії та міської ради. Перемогли уже на рідному полі прикордонники.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: Новий спортивний майданчик отримала хмельницька гімназія до ювілею

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter