Новини
Суспільство

У Хмельницькому за 3,5 млн гривень монтують унікальний дитячий майданчик

Унікальний дитячий майданчик, подібного якому у Хмельницькому ще не було, наразі монтують у сквері імені Тараса Шевченка. За проєктно-кошторисною документацію, майданчик обійшовся міському бюджету в майже 3,5 мільйона гривень, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Хмельничани з нетерпінням чекають відкриття майданчика. Втім, матері хвилюються, чи буде він безпечним.

“Хлопчик дуже рухливий, хлопчики – вони такі, підкорюють вершини, і дуже важливо, щоб він приземлявся безпечно”, – каже хмельничанка Наталія Кожушко.

“Порадувало, що майданчик оновлюють. Насправді, він виглядав дуже не сучасно. Будемо сподіватися, що навесні ми побачимо безпечний сучасний майданчик”, – додає Катерина Тодоренко.

Усі частини ігрового комплексу виготовлені за кордоном за європейськими стандартами. Тут, поруч із відреставрованими фігурами Миколи Мазура, будуть сучасні канатні комплекси, ігровий корабель, розвиваючі дошки та  атракціони. Зокрема, й для дітей з інвалідністю.

“Дуже цікаві хоббітони – це буде родзинка майданчика. Для більш старших діток – міні-трек, гойдалки-гніздо”, – розповідає начальниця відділу з благоустрою міста управління ЖКГ Тетяна Циб. 

Підрядник  – ПП “ЛюксІнстал”  – планує облаштувати наймасштабніше місце для відпочинку малечі до кінця року. Зараз встановили вже 60% обладнання. 

“Це дійсно унікальне поєднання різних рішень, у нас такого ще немає в місті”, – додає Тетяна Циб.

Детальніше – у сюжеті:

Нагадаємо, у центрі Хмельницького з’явиться нова вбиральня.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter