Новини
Події

Підпал кав’ярні у Кам’янці-Подільському: власники обіцяють 10 тисяч гривень за інформацію

У Кам’янці-Подільському вночі 16 листопада підпалили кав’ярню “Coffee-Bike” на вулиці Гагаріна. Власники закладу переконані, що це був підпал, адже вони отримали відрізану голову коня. Про це йдеться у їхньому зверненні на сторінці Coffee-Bike

За інформацію щодо підпалу власники обіцяють 10 000 гривень винагороди.

“16.11, о 03:30 стався підпал нашого закладу. Гарантуємо винагороду 10 000 гривень за важливу інформацію з приводу підпалу, пишіть в повідомленні на цю сторінку. Це 100% навмисний підпал, адже ми отримали погрозу у вигляді відрізаної голови коня. Жахлива річ, яка неприпустима у європейському місті, в 2019 році”, – написали у фейсбуці власники.

Вони дякують усім за підтримку і обіцяють відновити спалений заклад та відкрити його до новорічних свят.

Нагадаємо, за інформацією ДСНС, вогнем знищено кавову та побутову техніку, зовнішнє облицювання будівлі. 

16.11, о 03:30 стався підпал нашого закладу. Гарантуємо винагороду 10 000 гривень за важливу інформацію з приводу підпалу, пишіть в повідомленні на цю сторінку. Це 100% навмисний підпал, адже ми отримали погрозу у вигляді відрізаної голови коня. Жахлива річ, яка неприпустима у європейському місті, в 2019 році.Дякуємо усім хто звернувся до нас зі словами підтримки. для нас це важливо. Ми обіцяємо вам відновити спалений заклад та відкрити його до новорічних свят.Дякуємо усім небайдужим.

Опубліковано Coffee-Bike Субота, 16 листопада 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter