Новини
Здоров’я

5 амбулаторій Хмельниччини впроваджують телемедицину

П’ять амбулаторій Хмельниччини отримали швидкісний оптичний інтернет від Укртелекому, а це значить, що тепер усі можуть отримати доступ до медичної допомоги та медичних послуг навіть на відстані. 

“Нещодавно завдяки інтернет-провайдеру одразу 5 амбулаторій Хмельниччини отримали швидкісний оптичний інтернет, який дозволяє їм користуватися телемедициною”, – йдеться у повідомленні Укртелекому.

Амбулаторії у селах Святець (Теофіпольський район), Війтівці (Волочиський район), Лісові Гринівці (Хмельницький район), Новокостянтинів (Летичівський район) та Пільний Олексинець (Городоцький район) Хмельниччини тепер можуть користуватися комплексом дій, технологій та заходів, що дозволяють отримати доступ до медичної допомоги та послуг у випадках, коли відстань є критичним чинником. Для цього Укртелеком реалізував у цих селах проєкти для підключення новозбудованих амбулаторій до оптичної телекомунікаційної інфраструктури. Сучасні медамбулаторії – це новий стандарт у наданні первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Рішення Укртелекому дозволяє медикам користуватися всіма можливостями сучасної телемедицини, а сільським мешканцям — отримувати якісне лікування. Надійний оптичний інтернет на швидкості 100 Мбіт/с – оптимальний варіант для забезпечення потреб амбулаторій.

Загалом оптичним інтернетом від Укртелекому зараз користуються більше ніж 380 медичних закладів по всій Україні.

Нагадаємо, на Хмельниччині відбулося урочисте вручення 20 легкових автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD для сільських амбулаторій області.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter