Новини
ДТП

У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП із велосипедистами на Хмельниччині

Під колесами автомобіля на Хмельниччині загинули два велосипедисти. Обставини смертельної аварії з’ясовують поліцейські.

ДТП сталася у селі Ладиги на Старокостянтинівщині вчора, 21 листопада, близько 17-ї години. 34-річний водій автомобіля «Фольксваген Т4», рухаючись дорогою «Житомир-Чернівці», збив двох велосипедистів, які їхали у попутному напрямку.

“В результаті наїзду обидва мешканці села — чоловік, 1971 р.н., та жінка, 1964 р.н., від отриманих травм загинули одразу”, – розповіли поліцейські.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій відмовився на місці події пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Розслідування веде слідче управління ГУНП.

Нагадаємо, у ДТП в Хмельницькому районі загинув велосипедист.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter