Новини
Події

На Хмельниччині спалахнула масштабна пожежа у торгових павільйонах (ФОТО)

У Старокостянтинові рятувальники загасили масштабну пожежу в торгових приміщеннях. За інформацією прес-служби рятувальників, вогонь спалахнув 25 листопада близько 23:20 на вул. Островського.

Полум’я вдалося приборкати аж надранок. Загалом до ліквідації пожежі залучали 8 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу. 

“За підвищеним номером виклику до місця пожежі було направлено три відділення рятувальників 19 Державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинів, відділення рятувальників 14 ДПРЧ м. Красилів, місцеву пожежну команду с. Самчики, а також три автоцистерни з військових частин”, – розповіли у прес-службі.

Вогонь швидко розповсюдився на значну площу. Полум’я могло поширитися на впритул розташовані будівлі магазинів та готель, з якого вогнеборці разом з персоналом закладу евакуювали 24 людини.

Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу бійцям вдалося загасити о 5:35, а також запобігти подальшому поширенню вогню на сусідні будівлі.

Причина пожежі наразі з’ясовується. Травмованих та загиблих під час ліквідації пожежі не виявлено.

Нагадаємо, на Хмельниччині рятувальники загасили пожежу житлового будинку, що забрала життя людини.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter