Новини
Кримінал

У Хмельницькому патрульні затримали «закладчиків» наркотиків

У Хмельницькому патрульні поліцейські виявили двох чоловіків, які займалися закладенням розфасованих пакунків з наркотичною речовиною у схованки по місту.

Як повідомляють у поліції Хмельницької області, інспектори управління патрульної поліції в Хмельницькій області зупинили на вулиці Староміській автомобіль «Volkswagen Passat» за порушення Правил дорожнього руху. Автівкою керував 23-річний водій-хмельничанин. В салоні транспортного засобу також знаходився 26-річний пасажир.

Спілкуючись з поліцейськими, чоловіки поводилися підозріло та нервували. В результаті поверхневої перевірки водія, пасажира та власне транспортного засобу було виявлено близько 20 згортків із білою речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається справою, надасть подальшу правову кваліфікацію та встановить причетність чоловіків до ймовірного правопорушення.

Обох чоловіків затримали. Їм оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

В якості запобіжного заходу суд обом чоловікам обрав домашній арешт.

Нагадаємо, у Хмельницькому шукають очевидців двох ДТП, винуватці яких зникли з місця події.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter