Новини
Кримінал

Мешканцю Хмельниччини загрожує 15 років тюрми за вбивство брата

Поліцейські оголосили про підозру 40-річному чоловікові, який зарізав рідного брата на Хмельниччині. Про це повідомляється на сторінці поліції області у Фейсбуці.

За даними правоохоронців, трагедія сталась у селі Маленки Красилівського району 26 листопада. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

“Чоловіки жили вдвох у будинку, який їм залишився у спадок від матері. Постійно конфліктували. Під час чергової суперечки молодший, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, схопив ножа і декілька разів вдарив ним 51-річного брата, пошкодивши легеню та нирку”, – розповіли у поліції.

Потерпілий ще зміг добігти до сусіднього будинку, де жила сестра, та попросити про допомогу. Проте травми виявились надто важкими, і за декілька хвилин чоловік помер.

Правоохоронці, яких викликала жінка, затримали зловмисника на місці події. Наразі йому вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter