Новини
ДТП

ДТП забрала два життя на Хмельниччині: подробиці

У ДТП, яка сталась 29 листопада в с. Шатава Дунаєвецького району, загинуло двоє людей та одна травмована. Раніше повідомлялося про одного загиблого внаслідок аварії.

Як повідомили у секторі комунікації поліції області, 27-річний житель м. Городок, керуючи автомобілем «Фіат Добло», допустив зіткнення з вантажівкою «ЗІЛ» під керуванням 41-річного жителя Кам’янець-Подільського району.

“У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми і був госпіталізований в реанімаційне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні. Медики оцінюють стан чоловіка як важкий. Двоє його пасажирів 22 та 32 років від отриманих травм загинули. Водій вантажівки не травмувався”, – розповіли у поліції.

Працівники слідчого управління по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter