Новини
Суспільство

Кам’янець-Подільська міська рада відмовилася зменшити вартість проїзду в маршрутках: деталі

Міська рада Кам’янця-Подільського відмовилася зменшити тариф на проїзд у громадському транспорті. Відповідне рішення депутати не підтримали на засіданні 81 сесії. 

“3 грудня під час сесії Кам’янець-Подільської міської ради депутатська більшість не підтримала рішення про скасування підвищення ціни на проїзд у міському маршрутному транспорті, внесене головою фракції ВО «Свобода» Михайлом Посітком” – повідомила у Фейсбуці кам’янчанка Ірина Шелепницька.

Рішення про підвищення тарифу з 5 до 6 гривень за рейс було ухвалено на засіданні виконкому міської ради 28 листопада. 1 грудня воно вступило в дію, викликавши обурення кам’янчан.

За залишення ціни на рівні 5-ти гривень проголосувало лише 7 депутатів.

У міськраді кажуть, вартість тарифу зросла, зважаючи на звернення перевізників міста, враховуючи протокол громадських слухань та зміну умов виробничої діяльності і реалізації послуг, в тому числі – вартості мінімального розміру заробітної плати.

81 сесія Кам'янець-Подільської міської ради.Михайло Посітко запропонував скасувати рішення виконкому про підвищення на 1 гривню вартості проїзду в міському маршрутному транспорті. На сесію прийшли і перевізники. Рішення депутати не підтримали. Хто і яку позицію відстоював, дивіться відео.Отже, тариф – 6 гривень.

Опубліковано Іриною Шелепницькою Вівторок, 3 грудня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter