Новини
Новини ОТГ

У двох тергромадах Хмельниччини відкрили сучасні центри надання послуг

Для 8 тисяч мешканців Берездівської сільської об’єднаної територіальної громади Центр надання  адміністративних послуг відчинив двері 28 листопада. ЦНАП надаватиме 107 адміністративних послуг та обслуговуватиме 26 населених пунктів: с.Великий Правутин, с.Малий Правутин, с.Манятин, с.Гориця, с.Сьомаки, с.Ставичани, с.Дяків, с.Мирутин, с.Мухарів, с.Печиводи, с.Піддубці, с.Хвощівка, с.Зубівщина, с.Мехайлівка, с.Модестівка, с.Селичів, с.Яблунівка, с.Красностав, с.Кутки, с.Красносілка, с.Плоска, с.Улянівка, с.Шагова, с.Веселинівка, с.Тростянець, с.Бесідки.

Громада отримала 5,7 мільйона гривень від ДФРР та зробила повну реконструкцію приміщення. Програма U-LEAD облаштувала 8 робочих місць нового Центру, включно з трьома віддаленими робочими місцями адміністратора, меблями, технікою та програмним комплексом «Вулик», повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА

А 3 грудня ще один, вже десятий на Хмельниччині, ЦНАП запрацював у Ганнопільскій ОТГ. Мешканці громади у комфортних умовах отримуватимуть доступ до 144 адміністративних послуг, серед яких реєстрація актів цивільного стану, місця проживання, нерухомості, бізнесу, соціальні послуги тощо. Капітальний ремонт приміщення ЦНАПу Ганнопільська ОТГ провела за рахунок цільової субвенції.

В обох нових центрах подбали про доступність для осіб з обмеженими можливостями та відвідувачів з дитячими візочками, обладнавши приміщення пандусами.

Крім того, з метою покращення якості та спрощення процедур надання адміністративних послуг Ганнопільська громада уклала угоди про співпрацю з Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, управлінням соціального захисту населення Славутської райдержадміністрації, Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Читайте також: Оновлений перспективний план: якими будуть тергромади Хмельниччини?

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter