Новини
Політика

Новий нардеп «Слуги народу» від Хмельниччини зустрівся з прем’єр-міністром

Депутат від «Слуги народу» у Веровній Раді Юрій Заславський, який традиційно звітує про роботу народних обранців від Хмельниччини у владі, знову потішив своїх підписників у Фейсбук фотозвітом.

В цьому фото прекрасно все! Так посміхаються щасливі і вже трішки замучені під кінець дня депутати групи “За Хмельниччину” та голова Хмельницької облдержадміністрації на зустрічі в Прем’єр-міністра України! Надіюсь, що і далі ми будемо так спільно відстоювати інтереси Хмельниччини!! #Турборежим_в_дії

На світлині – не лише всі ті «слуги», які давно працюють у Раді, а й новопризначений голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет та тепер вже діючий народний депутат ВРУ Сергій Мандзій, який сьогодні склав присягу одразу після того, як спікер парламенту Дмитро Разумков оголосив про відкриття ранокового засідання.

Після цього було оголошено про входження депутата Мандзія до фракції «Слуга народу».

Нагадаємо, Верховна Рада достроково припинила повноваження народних депутатів, членів фракції «Слуга народу» Олександра Кубракова та Олексія Кучера. На місце Кубракова, який потрапив у Верховну Раду за списками “Слуги народу”, зайшов 136-ий номер зі списку Сергій Мандзій.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter