Новини
ДТП

ДТП на Хмельниччині: машина злетіла в кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 грудня близько 14.00 години на автодорозі «Ізяслав — Шепетівка» поблизу села Припутні Ізяславського району. За попередньою інформацією, 35-річний житель м. Ізяслав, керуючи автомобілем «ВАЗ 2102», рухаючись у напрямку м. Шепетівка, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся, повідомляє Поліція Хмельницької області .

У результаті ДТП водій та його 39-річний пасажир, житель м. Хмельницького, отримали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та політравми. Обох чоловіків госпіталізували до Ізяславської центральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у вихідні у центрі Хмельницького на перехресті вулиць Свободи та Проскурівської сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулися легковик та вантажівка марки “Газель”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter