Новини
Події

Знайшли хуліганів, які пошкодили напис «Я люблю Красилів»

Правоохоронці розшукали хуліганів, які днями пошкодили напис «Я люблю Красилів». Про це повідомляється на сторінці міськради у Фейсбуці.

“За допомогою камер зовнішнього спостереження, що розташовані на території міста, Красилівським відділом поліції встановлені особи підлітків, які 7 грудня 2019 року заподіяли шкоду майну комунальної власності громади – пошкоджено прожектор підсвітки напису «Я люблю Красилів»”, – йдеться у повідомленні. 

Ними виявились учні Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 та Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ступенів (прізвища учнів не вказуються із моральних принципів).

На співбесіду запросили батьків, директорів зазначених шкіл та представника Красилівського відділу поліції. За результатами проведеної бесіди, підлітки визнали свою вину, батьки погодилися на відшкодування заподіяної громаді шкоди, поліція готує матеріали на складення протоколу про адміністративне правопорушення.

Міська рада закликає громадян берегти комунальне майно та дбати про власну безпеку, оскільки такі випадки можуть призвести до трагічних наслідків.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter