Новини
ДТП

П’яна ДТП у Хмельницькому: алкоголь у 7 разів перевищив допустиму норму

У Хмельницькому патрульні розшукали водія, який потрапив у ДТП і втік. Як виявилося, він був п’яним, повідомили в поліції.

“На службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Волочиській, невідомий чоловік керує автомобілем Mercedes-Benz, що має характерні механічні пошкодження, що свідчить про причетність водія до вчинення дорожньо-транспортної пригоди. Прибувши на місце події та обстеживши вулицю Волочиську, патрульні виявили поблизу будинку 59 пошкодження дорожнього огородження бар’єрного типу”, – йдеться у повідомленні. 

Інспектори з’ясували, що 29-річний хмельничанин, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, не був уважним і здійснив наїзд на «відбійник», після чого місце дорожньо-транспортної пригоди покинув. У результаті ДТП транспортний засіб та дорожнє огородження отримали механічні пошкодження.

Спілкуючись з винуватцем ДТП, патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, після чого запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, результат якого показав 1.47 проміле, що більше ніж у 7 разів перевищив допустиму норму.

Патрульні оформили на чоловіка:

протокол за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП;

протокол за статтею 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП;

протокол за статтею 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП;

постанову за частиною 2 статті 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter